Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Yoga 4 Everybody in Arnhem

Yoga for everybody and every body

hatha yoga

kinderyoga

yoga in het park

yoga online

yoga op het werk

yoga en reiki

healing yoga

Hatha yoga

Yoga kan op veel manieren. Door het te doen kom je erachter welke manier bij je past. Ik geef rustige lessen waarbij ik begin met bewustwording van de adem. We zoeken de natuurlijke ademhaling op en beginnen daarna met de houdingen. Zo voel je beter waar je grenzen liggen en wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft. Het is de bedoeling dat je je grenzen respecteert en er niet overheen gaat. Juist door zo yoga te beoefenen kom je verder in een houding. Al is dat niet het doel. Het doel is bewustwording van lichaam en geest. Door deze aandacht voor jezelf te nemen kom je in balans en kun je de rust in jezelf vinden. De houdingen hebben ook invloed op je lichaam waardoor je bijvoorbeeld soepeler, sterker of fitter wordt.


Je kunt je aanmelden  voor de lessen die op de agenda staan of je kunt me inhuren om bij jou thuis een les te geven. Dat kan een privéles zijn of met een klein groepje vrienden. Ik breng matten mee, jij hoeft alleen maar ruimte te hebben en natuurlijk tijd.

Yoga in combinatie met reiki is ook mogelijk.