Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Yoga 4 Everybody in Arnhem

Yoga for everybody and every body

  • Hatha yoga
  • Kinderyoga
  • Yoga in het park
  • Fast pilates
  • Holistische reiki
  • Luisterkind

Peuteryoga

"Een hele leuke activiteit. Een keer wat anders."

"Dit was voor onze kinderen een super activiteit. Ze deden allemaal heel enthousiast mee en dat kwam mede door de manier waarop zij het de kinderen aanbood. Op een hele rustige en lieve manier."

Verschillende locaties van SKAR Kinderopvang - september 2022


Renske biedt yoga op maat aan bij bedrijven, scholen of thuis. Met haar laagdrempelige, duidelijke lessen haalt ze iedereen uit de waan van de dag en geeft hen tools om in de praktijk toe te passen. Ze heeft oog voor iedereen en is een fijn, warm mens.

Barbara, 2 Go Beyond, collega en deelnemer yoga

november 2017

De wekelijkse yogales op het werk voelt als een korte vakantie. Daarna ben ik helemaal opgeladen en ga ik tevreden en uitgerust weer aan het werk.

Johan (42) deelnemer yoga op het werk

oktober 2017

Op donderdag hebben wij de mogelijkheid om in onze lunchpauze 45 minuten yoga te doen bij Renske. Iedere donderdagmiddag kan ik heerlijk werken. Ik ben geconcentreerd en werk efficiënter. Heel fijn om even zo'n pauze te hebben.

Nel (48) deelnemer yoga op het werk

oktober 2017

Mijn hele leven kon ik mijn tenen niet aanraken. Nu kom ik bijna op de grond met gestrekte benen. Van yoga word ik leniger en ik zit beter in mijn vel.

Lidy (58) deelnemer yoga op het werk

augustus 2017

Na twee jaar regelmatig yoga op het werk te volgen voel ik beter wat er in mijn lichaam gebeurt. Ik ben me bewust van waar mijn grenzen liggen. Die verleg ik langzaam met deze lessen. Ik ben sterker en leniger.

Henri (51) deelnemer yoga op het werk

augustus 2017

Renske is niet alleen een fantastische yogadocent. Ze geeft ook nog Reiki en dat doet ze heel goed. Ik heb zelf een tiendaagse sessie van Reiki op afstand mogen ervaren en vond dat erg verfrissend. Het gaf me veel positieve energie en kracht, heel bijzonder.

Bente (31) deelnemer yoga

februari 2017

Een Yoga les van Renske is echt een aanrader! Renske legt de oefeningen rustig en duidelijk uit, en geeft goede opbouwende tips waar je echt wat mee kan. Ze geeft je opties hoe je de oefening makkelijker of juist intensiever kan maken zodat het echt voor iedereen een leuke uitdagende en vooral ontspannende les is, of je nu beginner bent of al heel lang aan Yoga doet.

Annemarie, yoga en reiki thuis

februari 2017

Ik had nog nooit yoga gedaan, maar ben heel enthousiast. Renske leert me hoe je leniger kunt worden zonder over je grenzen te gaan. De lessen waren heel ontspannend. Een mooie aanvulling op de sporten die ik al doe. Zowel in mijn werk als privé merk ik de voordelen van yoga.

Sabine (47) deelnemer yoga op het werk

januari 2017

Renske is een fijne docente, die met rust, overtuiging en plezier les geeft.

Jacqueline Jansen, deelnemer yoga thuis

januari 2017

Dankjewel Renske, voor de fijne en leerzame lessen! Mooie opbouw en goede uitleg. Zowel voor gevorderd als beginners.

Esther de Haas (37) deelnemer yoga thuis

augustus 2016

Deelnemers leeftijdsgroep 6-12:

“Ik vond het leuk, maar wel moeilijk.”

“De ademhalingsoefeningen waren moeilijk, maar ik werd er wel rustig van.”

“Ik denk dat ik door de oefeningen mijn adem langer in kan houden bij het zwemmen.”

Deelnemers leeftijdsgroep 12-16:

“Leuk. Prettig. Rustgevend. Moeilijk. Goed.”

“Weer eens wat anders.”

“Fijn voor mijn hoofd. Ik kon mijn problemen loslaten.”

“Ik voel me er goed door.”

De dames van Aqua Novio hebben geleerd rustig te ademen. Ik wist niet dat ze zo geconcentreerd konden zijn. De les was precies goed voor deze leeftijd. We hopen je vaker te mogen ontvangen.

Josefina, trainster

Aqua Novio Synchro, Nijmegen

workshop over ademhaling

november 2016

Dank je wel, Renske voor de yogalessen. Ik vond het heel fijn en bijzonder. Rustig en ontspannend.

Rineke – deelnemer yoga thuis

november 2016

8 x hele fijne yoga thuis gehad van Renske. Lekker buiten in de tuin in het oktober-herfstzonnetje. Ik keek uit naar deze rustpunten van de week vanwege de 100% aandacht die ik kreeg, de professionaliteit van Renske en door de rustige aanpak voelde ik me meteen op mijn gemak. Ik ben weer tot hele nieuwe inzichten gekomen wat betreft mijn lijf, de kleine ongemakken daarvan en hoe deze te verlichten met yoga-oefeningen. Bedankt Renske!

Theresia Roos, deelnemer yoga thuis

oktober 2016

Ik heb de yogalessen van Renske als heel prettig ervaren. Ik had nog geen ervaring met yoga, maar dat was geen probleem. Renske geeft duidelijke aanwijzingen. Na afloop van de lessen ben ik meer 'aanwezig': meer in het hier en nu. Ik ben meer ontspannen en mijn concentratie is hoger. Daarnaast voel ik meer flexibiliteit in mijn lichaam.

Het is best bijzonder dat deze UWV-afdeling yogalessen aan haar medewerkers aanbiedt. Bij andere vestigingen heb ik dit (nog) niet gezien. Maar de voordelen lijken mij dusdanig zinvol om het aan te bieden. Ongetwijfeld verlaagt yoga ziekteverzuim, maar het is ook gewoon erg leuk om te doen! Minder in je hoofd, meer in je lichaam.

Wouter (29), deelnemer yoga op het werk

april 2016

Wij zijn erg blij met de yogalessen op het werk van Renske. Wij hebben in samenspraak een mooi programma samengesteld zodat echt iedereen mee kan doen. Het is natuurlijk even wennen met collega’s te gaan 'yoga-en', je ziet ze ineens op een heel andere manier. Maar Renske creëert hierin een ontspannen sfeer. Wij bevelen het dan ook van harte aan om ook yogalessen te gaan volgen bij Renske.

Afdeling Bezwaar en Beroep, UWV Arnhem

maart 2016

Tijdens onze RSM dag in Ouwehands Dierenpark in Rhenen hebben tijdens een workshop van 1 uur kennis gemaakt met Yoga4everybody. De dag stond in het teken van 'werkdruk'.

Renske heeft een groep van 20 accountmanagers en account support medewerkers in een uur laten zien hoe je je op een eenvoudige manier kunt ontspannen.

Na een aantal ademhalingsoefeningen en basis yoga poses waren we helemaal ontspannen en opgeladen.

Voor de meeste deelnemers was het de eerste keer dat ze in aanraking met yoga kwamen.

Graag wil ik Renske bedanken voor de inspirerende workshop. Ze heeft een hele goede workshop gegeven voor een lastig publiek.

Alle deelnemers waren erg positief!

Afdeling RSM, PostNL

februari 2016