YOGA
op het werk

en meer


Yoga 4 Everybody in Arnhem

Yoga for everybody and every body

Yoga 4 Everybody biedt ook themaworkshops aan. Deze kunnen op aanvraag gemaakt worden. Of je kunt een bestaande workshop kiezen voor jouw bedrijf, club of vriendengroep. Neem contact op voor de ideale workshop voor jou. Ik denk graag met je mee

In je vrouwenkracht

 Elysia Bodywork en Yoga 4 Everybody bieden samen deze workshop aan.

Tijdens deze workshop ligt de nadruk op de kwaliteiten van de vrouwelijke cyclus. Je leert welke kwaliteiten in welke fase actief zijn en hoe je deze positief kunt beïnvloeden en benutten met voeding, yoga en ontspanning. Docenten Elise Brand (holistisch voedingsconsulent en masseuse) en Renske Croezen-Mitrou (yogadocent en reiki-master) nemen je hierin mee op reis.
Je krijgt:
- informatie over voeding voor een soepeler verloop van je cyclus
- yoga gericht op het in balans brengen van emoties
- inzicht in welke kwaliteiten op welk moment in jouw cyclus spelen
- oefeningen die je helpen nog dichter bij jouw vrouw-zijn te komenUit je hoofd, in je lijf
Bewust omgaan met stress

Samen met Barbara Dik van 2GoBeyond geef ik de training 'Uit je hoofd, in je lijf' 


Uit je hoofd, in je lijf is een training om je bewust te worden van stress, de effecten hiervan op lichaam en geest en geeft je technieken om hiermee om te gaan.

Dit begint met bewustwording van stress en de reactie van jouw lichaam en geest hierop. Vervolgens ga je aan de slag met yogaoefeningen, ademtechnieken en visualisatie en leer je zelf een keuze te maken in hoe jij omgaat met stress.


Naast theorie gaan we vooral zelf aan de slag met oefeningen op de stoel en yogamat. Je zit dus niet uren lang te luisteren of te schrijven, maar wordt zelf aan het denken én voelen gezet. Soms lijkt het niet zo, maar je hebt een keus in hoe jij omgaat met stress. Bewustwording van die stress helpt je hiermee om te gaan. Zo kom je uit je hoofd en in je lijf.


Deze workshop gaat verder dan een middag. Je krijgt een reader met de theorie en de oefeningen die behandeld worden. Daarbij is er ruimte om je ervaringen en inzichten op te schrijven, net als je keuzes die je aan de hand hiervan maakt. Na deze ervaring kun je dit ook thuis of op de werkplek in praktijk brengen.